Застосування стратегічних систем управління асортиментом продукції на підприємствах - Лаврентьєва, Людмила Сергіївна (Український інститут науково-технічної експертизи та інформації, 2006)
Наведено особливості застосування стратегічних систем управління асортиментом продукції на підприємствах в ринкових умовах.
Keywords: асортимент продукції; стратегія; управління асортиментом продукції