Граничне тестування нейронних мереж - Карпенко, Вячеслав Васильович (Одеський національний технологічний університет, 2024)
У роботі розглядається проблема тестування систем штучного інтелекту, побудованих на основі штучних нейронних мереж. Пропонується підхід до тестування, заснований на окремому тестуванні граничних значень для різних шарів мережі.
Keywords: нейронні мережі; тестування нейронних мереж; інформаційні технології; штучний інтелект; конфігурація; тестування