Розробка інструментальних методів формалізації процесу формування погрішностей трансакцій в ланках логістичного ланцюга - Волоснікова, Наталія Миколаївна (Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана, 2013)
У статті розглянуто проблеми погрішності трансакцій в ланках логістичного ланцюга. Пропонується використовувати метод координатних систем з деформованими зв’язками для уявлення інтегрованих логістичних процесів як сукупності координатних систем. Зроблено висновки відносно послідовності трансакцій у ланках логістичного ланцюга.

Article consider the problem of inaccuracy transactions in the links of the logistics chain. It is proposed to use the method of coordinate systems with deformed links for submission of integrated logistics processes as a set of coordinate systems. The conclusions about the sequence of transactions in the logistical chain.
Keywords: трансакції; погрішність; логістичний ланцюг; логістичні процеси; transaction; inaccuracy; logistics chain; logistics processes