Идентификация результатов исследований производительности виброгрохота при импульсном возбуждении - Надутый, В. П.; Егурнов, А. И.; Левченко, П. В. (НТУ "ХПИ", 2010)
В статті на підставі апроксимації результатів експериментальних досліджень продуктивності віброгрохота при імпульсному збудженні отримана узагальнена залежність від основних факторних ознак.

In paper оn the basis approximation of experimental results of vibratory screen productivity at impulse excitation the generalized dependence on the basic factorial signs is gained.
Keywords: вибрационное грохочение; горные массы; параметры виброгрохотов; удельная производительность; энергоемкость; сравнительные испытания