Аналіз можливості розпізнавання часткових розрядів в ізоляції високовольтних маслонаповнених вводів за результатами періодичних випробувань - Шутенко, Олег Володимирович; Загайнова, Олександра Анатоліївна; Сердюкова, Галина Миколаївна (Харківський національний університет сільського господарства ім. Петра Василенка, 2019)
Наведено результати аналізу залежностей показників ізоляції від тривалості експлуатації в високовольтних вводах з частковими розрядами. Встановлено, що розвиток часткових розрядів у вводах не призводить до зміни показників ізоляції, які вимірюються на низькій напрузі.

The results of the analysis of the dependences of the insulation indicators on the duration of operation in high-voltage bushings with partial discharges are presented. It is established that the development of partial discharges in the high-voltage bushings does not lead to a change in the insulation indicators, measured at low voltage.
Analysis of the possibility of recognition of partial discharges in isolation of high-voltage oil-filled bushings by the results of periodic tests
Keywords: електроенергетика; силові трансформатори; напруга; кореляційні зв'язки; electric power industry; power transformers; high-voltage; correlational relations