Взаємозв’язок властивостей неокисненого вугілля з найвищою теплотою згоряння та максимальною вологоємністю - Мірошниченко, Денис Вікторович; Балаєва, Яна Сергіївна; Кафтан, Юрій Степанович (ООО "Планета – Принт", 2019)
У монографії наведено результати виконання комплексних досліджень, щодо визначення впливу складу, будови та технологічних властивостей неокисненого вугілля на показники його найвищої теплоти згоряння на вологий і сухий беззольний стан та максимальну вологоємність.
Keywords: технічний аналіз; беззольний стан; петрографічна характеристика; калориметрична бомба; бензойна кислота