Методы построения арифметических модулей, оперирующих в полях Галуа - Дербунович, Леонид Викторович; Гормакова, И. В. (НТУ "ХПИ", 2010)
У статті описується новий метод побудови послівно-послідовного помножувача, який базується на поданні елементів поля GF(2p) у стандартному базисі. Отриманий помножувач має каскадну архітектуру, що легко тестується. Запропонований помножувач може бути з легкістю побудований для будь-якого поля GF(2p) та для будь-якого генеруючого полінома F(x).

In this paper a new word-serial multiplier in GF(2p) for standard-basis representation is developed. Obtained multiplier architecture is scaleable and easy-to-test. Proposed multiplier can be easily designed for any field GF(2p) and any field-generator polynomial F(x).
Keywords: поле Галуа; пословно-последовательный умножитель; элемент поля; конечное поле; standard-basis representation; field-generator polynomial