Методичні вказівки до самостійної роботи з курсу "Економічна теорія (імпортні тариф та квота)" - Абрамов, Федір Володимирович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2021)
Дані методичні вказівки містять 53 варіанти індивідуальних графічних та розрахункових завдань з теми «Імпортні тариф та квота». Кожен варіант містить 3 окремих завдання. Запропоновані завдання можуть бути використані для самостійної роботи студентів або поточного чи підсумкового контролю. Всі завдання кожного варіанта є незалежними та, на розсуд викладача, можуть бути використані у будь-якій комбінації, що якнайкраще відповідає плану лекцій. Також окремі завдання можуть бути використані викладачами під час складання розрахункових та графічно-розрахункових завдань. Крім індивідуальних графічних та розрахункових завдань, методичні вказівки містять зразки розв’язання завдань. Методичні вказівки складено відповідно до програми курсу «Економічна теорія». Дані методичні вказівки призначено для студентів спеціальностей «Економіка», «Облік і оподаткування», «Менеджмент», «Маркетинг», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».
Keywords: методичні вказівки; самостійна робота; економічна теорія (імпортні тариф та квота); економіка; облік і оподаткування; менеджмент; маркетинг; підприємництво; торгівля та біржова діяльність