Факультет транспортного машиностроения НТУ "ХПИ": вчера, сегодня, завтра (к 45-летию основания) - Епифанов, Виталий Валерьевич (НТУ "ХПИ", 2010)
У 2010 році виповнюється 45 років з моменту створення факультету транспортного машинобудування Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Наведено відомості з історії, сьогодення та перспектив розвитку факультету.
Keywords: кафедры; профессор; факультет ТМ; руководящий состав кафедр; преподаватели; прогрессивные методы обучения