Харківські кадетські видання періоду Першої російської революції про національне питання - Малютіна, О. К. (НТУ "ХПІ", 2012)
У статті проаналізовані матеріали харківської кадетської періодики доби Першої російської революції з національного питання.

In the article analyzes the material Kharkiv Cadet periodicals of the First Russian Revolution on the national question.
Keywords: кадетська періодика; Кревецький І.; статті; Багалій Д.; Максимейко М.; cadet periodicals; First Russian revolution; national question