Молодіжний соціологічний форум НТУ "ХПІ" - (:unkn) unknown (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Збірник містить тези доповідей науковців, аспірантів, здобувачів вищої освіти – учасників Міжнародної науково-практичної конференції «Молодіжний соціологічний форум НТУ «ХПІ», що відбулась 16 травня 2025 р.
Keywords: конференції НТУ "ХПІ"; праці вчених НТУ "ХПІ"; українське суспільство; суспільні проблеми; проблеми молоді; проблеми студентства; проблеми освіти; гендерна проблематика; публічне управління