Тенденції розвитку фізичного виховання школярів у сучасному освітньому просторі - Єрмолова, В. М.; Радченко, Л. О.; Кроль, І. М. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2026)
У тезах висвітлено основні світові тенденції розвитку фізичного виховання школярів в умовах сучасної освіти. Визначено напрями інноваційних методів, технологій, що сприяють зміцненню здоров'я, та підходів, спрямованих на мотивацію учнів до фізичної активності.
Keywords: фізичне виховання; зміцнення здоров'я; сучасні освітні процеси; здоров'язбережувальні технології; школярі; фізична активність