Декомпозиція задачі проектування асинхронних двигунів з індукційним регулятором в колі ротора - Головань, Василь Іванович; Головань, Іван Васильович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2004)
Здійснюється формування ітератиивної процедури декомпозиції задачі проектування асинхронних двигунів з індукційним регулятором в колі ротора. Це приводить до побудови ієрархічної структури рівней взаємодії системи аналізу поставлених математичних задач синтезу рішення зворотніх задач та задач багатокритеріальної оптимізації.

An iterative procedure of decomposition used to solve designing problems for an asynchronous motor with an induction regulator in its rotor chain is formed. The hierarchical structure of inter-task communications at analysis the set mathematical problems, synthesis of decision of reverse tasks and tasks of multicriterion optimization is built.
Decomposition of designing problem to an asynchronous motor with an inductive regulator in its rotor chain
Keywords: асинхронний двигун; індукційний регулятор; проектування; ротор; багатокритеріальна оптимізація; asynchronous motor; inductive regulator; designing problems; decomposition; hierarehacal structure