Декларирование соответствия продукции техническим регламентам - Константинова, Лариса Валентиновна; Бондаренко, Н. Ю. (НТУ "ХПИ", 2008)
Висвітлені проблеми реформування національної сфери технічного регулювання згідно державній політиці адаптації українського законодавства з європейським. Розглянуто процес переходу від обов'язкової сертифікації до оцінки відповідності вимогам технічних регламентів.

The problems of reformation in the national system of the technical regulation according to state politics of the adaptation Ukrainian legislation with European are considered. Process of the transition from obligatory certification to conformity assessment to requirements of technical regulation is considered.
Keywords: интеграция в ЕС; вступление в ВТО; декларация о соответствии; модульный подход; национальный знак соответствия; безопасность продукции