Визначення шляхів підвищення ефективності та конкурентоспроможності автотранспортних підприємств на прикладі "АТП-16361" міста Харкова - Самородов, Вадим Борисович; Бондаренко, Анатолій Ігорович; Островерх, Олександр Олегович; Чунчукова, І. Г. (НТУ "ХПІ", 2013)
В зв’язку зі збільшенням кількості автотранспортних підприємств та ринку автоперевезень гостро постало питання в підвищенні конкурентоспроможності та працездатності підприємств даного спрямування, що неможливо без комплексного моніторингу роботи підприємства та надання відповідних рекомендацій.

Due to the increasing number of trucking companies and freight market there was a question in improving the competitiveness and efficiency of enterprises in this direction, which is not possible without a comprehensive monitoring of the enterprise and provide appropriate recommendations.
Keywords: парк автомобільний; рентабельність; прибуток; витрати; motor company; car park; competitiveness; profitability; revenue; profits; costs