Дослідження деяких аспектів підвищення ефективності конструкцій фасадів будівель - Абєлєшов, В. І. (НТУ "ХПІ", 2013)
Робота присвячена дослідженню деяких аспектів підвищення ефективності конструкцій фасадів будівель шляхом аналізу їх основних проблем, тенденцій і напрямів розвитку на сучасному етапі.
Research into some aspects of improvement of efficiency of design of building fronts
Keywords: аналіз основних проблем; сучасний етап; тенденції розвитку; building fronts; development at the recent stage; improvement of efficiency