Розвиток маркетингових методів формування показників кон'юктури ринку інноваційної продукції - Косенко, Андрій Васильович; Ілляшенко, Наталія Сергіївна (НТУ "ХПІ", 2012)
Проведено аналіз існуючих методів визначення одного з найбільш важливих х показників кон‘юнктури ринку - вартісної оцінки наукової продукції. Запропоновано методичний підхід до встановлення ціни на наукову продукцію.

The analysis of existent methods of one determination of the most essential kh indexes of the state of affairs of market is conducted - cost estimation of scientific products. The methodical going is offered near establishment of price on scientific products.
Keywords: наукова продукція; показники кон‘юнктури; ціна; маркетинг; комерціалізація; вартісна оцінка