Методичні вказівки до проведення практичних занять з дисципліни "Глобальна економіка" - Черепанова, Вікторія Олександрівна; Подрез, Ольга Іванівна; Перерва, Петро Григорович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Методичні рекомендації розроблені з метою розширення і закріплення знань та навичок студентів при проведенні практичних занять з курсу «Глобальна економіка». У процесі проведення практичних занять використовують різні методи навчання. Оскільки головне завдання цього виду навчальної роботи - формування навичок і вмінь, то основними мають бути різноманітні вправи (підготовчі, пробні, за зразком, тренувальні, творчі, практичні, графічні, усні, письмові, професійні, технічні та ін.).
Keywords: глобалізація; методичні рекомендації; практичні роботи; глобальна економіка; міжнародна економіка; бізнес; ринок; транснаціональні компанії