Маркетинговий супровід освітніх інновацій - Клімов, Максим Володимирович (Видавництво Львівської політехніки, 2024)
Маркетинговий супровід освітніх інновацій є важливою складовою успішного впровадження нових ідей у навчальні процеси. Він включає розробку стратегій та інструментів для просування освітніх нововведень серед цільової аудиторії (учнів, батьків, вчителів, адміністрації тощо).
Keywords: освітні інновації; маркетинг; складові маркетингового супроводу; комунікаційна стратегія; освітні установи