Методичні вказівки для виконання індивідуального завдання з навчальної дисципліни "Аналітичні методи оцінки ринкової вартості економічних об’єктів" - Ткаченко, Марина Олексіївна; Якименко-Терещенко, Наталія Василівна (My University, 2020)
Мета дисципліни «Аналітичні методи оцінки ринкової вартості економічних об’єктів» – формування у студентів системи теоретичних знань в області оцінювання, вмінь щодо застосування аналітичних методів оцінки під час визначення ринкової вартості економічних об’єктів та навичок застосування отриманих знань та вмінь у практиці оціночної діяльності. У процесі вивчення дисципліни «Аналітичні методи оцінки ринкової вартості економічних об’єктів» необхідно розв'язати наступні завдання: − оволодіння теоретичними знаннями щодо основних засад оцінювання ринкової вартості економічних об’єктів; − вивчення порядку, принципів і методів організації оцінювальної діяльності; − отримання практичних навичок щодо оцінки ринкової вартості економічних об’єктів та виконання оцінювальних процедур. Предмет навчальної дисципліни є аналітичні методи, що можуть використовуватися під час розв’язання практичних задач оцінювання ринкової вартості економічних об’єктів. Теоретичною і методологічною базою вивчення дисципліни є: статистика, економічний аналіз, аналіз господарської діяльності, фінансовий облік, облік і фінансова звітність за міжнародними стандартами.
Keywords: методичні вказівки; економіка; облік; фінанси; навчальний процес; оцінювальна діяльність