Формування споживчих переваг з використання методів маркетингу - Остапенко, Денис Сергійович; Косенко, Андрій Васильович; Перерва, Петро Григорович (Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана, 2023)
В доповіді доведено, що управління поведінкою споживачів полягає у використанні маркетологом факторного впливу на кожному етапі процесу прийняття споживачем рішення про покупку. При цьому бажано, щоб процес прийняття рішення перетворився в цикл, тобто перша покупка привела до наступної, а споживач перетворився б в постійного покупця. Способів впливу на психологію поведінки споживачів багато, найпоширенішим є реклама. Велике значення для реклами, особливо при виконанні нею функції переконання, мають досягнення психологічної науки.
Formation of consumer benefits using marketing methods
Keywords: поведінка споживача; споживчі переваги; ринок; бізнес-діяльність; маркетинг