Засади пропаганди донорства крові серед студентів України - Шевченко, Валентина Володимирівна; Шевченко, Олександр Сергійович; Єпіков, А. А. (Харьковский региональный институт проблем общественного здравоохранения, 2008)
Обговорюється важливість, пропаганда донорства та інфекційна безпека крові.
Keywords: донорство крові; медичне просвітництво; інфекційна безпека крові; профілактичні програми