Мотив досягнення як домінанта спрямованості студентів на успішну професійну діяльність - Грень, Лариса Миколаївна (НТУ "ХПІ", 2014)
Стаття присвячена актуальній проблемі формування у студентів ВТНЗ мотивації досягнення.

The article is devoted to the actual problem of forming of students of TU motivation of professional success achievement.
Keywords: підготовка професійна; підготовка кадрів; підготовка фахівців; процес навчально-виховний; стратегія; поведінка; успіх; мета; психологія; спрямованість професійна; motivation of achievement; professional success; ensuring