Аналіз впливу чинника страху на фізіологічний стан військовослужбовця в зоні бойових дій - Пустовіт, В. О.; Стойчев, Д. С.; Табуненко, В. О. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2021)
В доповіді проведено аналіз психофізіологічних властивостей та різновидів прояву страху як захисної реакції організму військовослужбовця, яким можна і треба управляти при виробленні професійних практичних навичок.

The report analyzes the psychophysiological properties and types of fear as a protective reaction of the serviceman’s body, which can and should be managed in the development of professional practical skills.
Analysis of the influence of the fearf actor on the physiological state of the service man in the combat zone
Keywords: страх; фізіологічна функція; небезпечна ситуація; fear; physiological function; dangerous situation