Методичні вказівки для поточного, проміжного й підсумкового контролю з навчальної дисципліни "Теорія організацій" - Лінькова, Олена Юріївна; Замула, Олена Василівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Менеджмент відіграє ключову роль в ефективній діяльності будь-якої організації бізнесу. Зростаюча конкуренція та економічна нестабільність створюють умови, в яких організація повинна постійно аналізувати свій стан і оцінювати перспективи своєї діяльності. У зв’язку з цим важливу роль відіграє підготовка спеціалістів економічного профілю з навичками проведення аналізу бізнес-організацій та практичних проблем менеджменту. Методичні вказівки для поточного, проміжного й підсумкового контролю з дисципліни «Теорія організацій» розроблено на допомогу у вивченні дисципліни та організації роботи студентів всіх форм навчання. Викладений матеріал орієнтує студентів на вивчення першоджерел та літератури, яка містить приклади практичного застосування досягнень науки менеджменту в діяльності вітчизняних компаній та компаній, які працюють у державах з ринковою економікою. У методичних вказівках наведені актуальні теми для написання реферату за питаннями курсу. Мета викладання дисципліни «Теорія організацій»: ознайомлення студентів із багатовимірним підходом до розуміння та вивчення організацій, принципами організаційної структури та дизайну; надання студентам знання про закономірності функціонування та розвитку організацій.
Keywords: методичні вказівки; структура курсу; теми реферату; тести; система оцінювання; вимоги до написання реферату; питання до диференційного заліку