Визначальний фактор формування конкурентоспроможності продукції підприємства - Романчик, Тетяна Володимирівна (Національна академія Національної гвардії України, 2014)
В якості визначального чинника ринкової конкурентоспроможності продукції підприємства розглядається фактор потенційної корисності для виробника розвитку окремих його проектів. Запропонований підхід дозволяє визначити перелік проектів підприємства, удосконалення яких є об’єктивно доцільним.
Keywords: підприємство; конкурентоспроможність продукції; внутрішня конкурентоспроможність