Пристрій для передачі обертового моменту між ексцентрично розташованим ротором та валом - Юхимчук, Володимир Данилович; Наній, Віталій Вікторович; Мірошниченко, Анатолій Георгійович; Маслєнніков, Андрій Михайлович; Дунєв, Олексій Олександрович; Єгоров, Андрій Володимирович (ДП "Український інститут промислової власності", 2013)
Пристрій для передачі обертового моменту між ексцентрично розташованим ротором і валом, що містить масивний ротор, вал, крім того на валу розташовано жорстко закріплений повідковий диск з радіально розташованими на його поверхні пальцями.
Keywords: патент; корисна модель; машинобудування; повідковий диск; пальці; передача моменту; заклинювання; технологічність; надійність; собівартість