Co-processing of coal and plastic waste: a review - Xiaobin, Zhang; Miroshnichenko, D. V.; Tulskaya, A. G.; Bogoyavlenskaya, E. V. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2020)
Co-processing of coal and plastic waste: a review / Zh. Xiaobin [et al.] // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 28-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2020, [28-30 жовтня 2020 р.] : у 5 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : Планета-Прінт, 2020. – С. 297.
Keywords: plastic waste; coal; polyethylene; modifiers; plasticity; пластмасові відходи; вугілля; поліетилен; модифікатори; пластичність