Економічна оцінка продуктів з інтелектуальною складовою - Кобєлєв, Іван Валерійович; Косенко, Софія Андріївна (Науково-дослідний інститут інтелектуальної власності Національної академії правових наук України, 2024)
Розроблено рекомендації для бізнесу щодо ефективного управління інтелектуальними продуктами та їх економічної оцінки, що включають поєднання традиційних методів з новітніми технологіями для підвищення точності та ефективності оцінки.
Keywords: економічна оцінка; наука; інтелектуальна власність; впровадження; підприємства; методи