Підвищення ефективності обігу грошових ресурсів на промисловому підприємстві - Гудковський, Сергій Борисович (НТУ "ХПІ", 2014)
В статті розглянуті діючі механізми управління обігом грошових ресурсів. Представлені моделі взаємодії вартості грошових коштів та ціни виконання зобов’язань. Запропонована структура забезпечення зобов’язань грошовими коштами ПАТ «Турбоатом» в певні часові періоди з урахуванням змін ціни і вартості.

This article describes existing control mechanisms of money turnover. Here, we present a model of interaction money value and obligations prices. We represent security framework for monetary obligations PJSC «Turboatom» in certain time periods considering price changes and cost.
Improving the efficiency of treatment of financial resources in an industrial enterprise
Keywords: грошові потоки; ресурсозабезпеченість; ресурсовіддача; виконання зобов’язань; вимоги кредиторів; turn of resources; money streams; return of resources