Формування конкурентних переваг об'єктів права інтелектуальної власності - Перерва, Олександр Петрович (Науково-дослідний інститут інтелектуальної власності Національної академії правових наук України, 2024)
В доповіді доведено, що ефективне управління та захист інтелектуальних активів сприяє підвищенню інноваційного потенціалу, розвитку нових ринків та збільшенню економічної вартості компаній. Водночас, необхідно враховувати виклики, пов’язані з порушенням прав ІВ, та активно працювати над удосконаленням механізмів їх захисту на міжнародному рівні.
Keywords: конкуренція; переваги; ринок; маркетинг; наука; ідеї; інтелектуальна власність; комерціалізація; підприємства