Тимченко, Валентина КузьмівнаРудько, О. М.Златкіна, Г. І.Литвиненко, Н. В.2018-02-162018-02-162008Можливість застосування методу ДТА у технохімконтролі виробництва маргарину / В. К. Тимченко [та ін.] // Вестник Нац. техн. ун-та "ХПИ" : сб. науч. тр. Темат. вып. : Химия, химическая технология и экология. – Харьков : НТУ "ХПИ", 2008. – № 41. – С. 111-117.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/34594У статті розглянута можливість використання методу диференційного термічного аналізу при технохімконтролі виробництва маргарину. Запропоновано методику вимірювання масової частки вологи та летких речовин за допомогою ДТА та виконано її метрологічну оцінку.The article presents the possibility of using of method of the differential thermoanalysis at the technical chemical control of productions of margarine. The method of measuring of mass part of moisture and volatiles by DTA is suggested and the metrology estimation of this method is executed.ukтемпературатермографіяаналіз термічнийжир молочнийМожливість застосування методу ДТА у технохімконтролі виробництва маргаринуArticle