Функції та напрямки використання комплаєнс-функції на промислових підприємствах - Перерва, Петро Григорович; Кобєлєва, Тетяна Олександрівна (ТОВ "Юридична компанія "Юрсервіс", 2023)
Доведено, що до сфери комплаєнс слід віднести такі специфічні сфери: протидія легалізації доходів, отриманих злочинним шляхом і фінансуванню тероризму; розробка документів і процедур, що забезпечують відповідність діяльності компанії з чинним законодавством; захист інформаційних потоків; протидія шахрайству; протидія корупції; встановлення етичних норм поведінки співробітників підприємства і таке інше.
Keywords: комплаєнс-функція; корупція; право; економічна безпека