Концепція багатошарового одягу ECWCS та її роль у забезпеченні теплового комфорту військовослужбовців - Філімонов, Ю. В.; Ротте, С. В. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Розкрито суть концепції багатошарового одягу ECWCS та запропоновано її використання в якості професійного одягу в Україні.

The paper examines the concept of multi-layered ECWCS clothing, and proposes its possible applications as professional clothing in Ukraine.
The concept of ECWCS multi-layer clothing and its ability to ensure thermal comfort for military servants
Keywords: багатошаровий професійний одяг; терморегуляція; multi-layered professional clothing; thermoregulation