Связующие и стеклопастики на основе ненасыщенных полиэфиров - Подгорная, Лидия Филипповна; Авраменко, Вячеслав Леонидович; Черкашина, Анна Николаевна; Исламгулова, Е. Р.; Близнюк, Александр Викторович; Данильцев, В. Г. (НТУ "ХПИ", 2008)
Досліджені технологічні властивості зв’язуючих і процеси їх тверднення при кімнатній і підвищеній температурах. Вивчені фізико-механічні властивості затверднених зв’язуючих і склопластиків на їх основі, а також стійкість композитів до дії різних хімічних середовищ.

Technological properties binders and their processes of curing at the room and raised temperatures are investigated. Physicomechanical properties of cured bindersand glass fiber plastic on their basis, and also stability of composites to action of various chemical environments are studied.
Keywords: агрессивные среды; изофталевая основа; стеклоровинг; эластичность