Ефективність управлінських рішень у сфері маркетингу на основі бенчмаркінгу - Погорєлов, Микола Іванович; Борзенко, Володимир Іванович; Кобєлєв, Валерій Миколайович; Ткачов, Максим Михайлович (Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2020)
Доведено, що управління маркетингом слід розглядати в широкому сенсі як загальне керівництво маркетинговою діяльністю підприємства, а у вузькому – як планування виконання функцій з управління маркетинговою діяльністю підприємства.
Keywords: ефективність; підприємства; маркетинг-мікс; маркетингові рішення