Корпоративна соціальна відповідальність в Україні - Дяченко, Тетяна Анатоліївна (НТУ "ХПІ", 2017)
В статті розглянуто теоретичні основи корпоративної соціальної відповідальності та її значення для підприємств та суспільства. Розглянуто основні мотиви соціальної відповідальності бізнесу. Досліджено практику впровадження соціальної відповідальності в стратегічне управління компаній в Україні.
Corporate social responsibility in Ukraine
Keywords: соціальна відповідальність бізнесу; корпоративна соціальна відповідальність; Глобальний Договір ООН