Оптимізація оподаткування на підприємстві - Гришина, Ернестіна Василівна; Мустиянович, А. Ю. (НТУ "ХПІ", 2009)
У даній роботі розглядається сутність оптимізації оподаткування, її мета і методи.

Essence of optimization of taxation, its purpose and methods, is examined in this work.
Keywords: прибуток; податки; ефективність економічна; плата заробітна