Системна криза авіабудівної галузі України та фактори, що її обумовлюють - Прохорова, В. В. (НТУ "ХПІ", 2010)
В роботі розглянута специфіка функціонування авіабудівного сектора та аналіз існуючих проблем в цієї сфері, що зумовлюють основні напрями його удосконалення.

In this work the specific operation of owned aircraft sector and analysis of existing problems in this area, causing its ways of improvement.
Keywords: регулювання державне; реформування; інвестування; потенціал стратегічний; протекціонізм; ефективність виробництва