Велика українська енциклопедія. Тематичний реєстр гасел з напряму "Гірництво та науки про Землю" - Білецький, Володимир Стефанович; Гайко, Геннадій Іванович; Торопчинова, Катерина Леонідівна (Енциклопедичне видавництво, 2019)
Тематичний реєстр гасел підготовлено з метою систематизації, категоризації та узагальнення інформативного матеріалу з напряму "Гірництво та науки про Землю". Видання містить перелік термінів окремого напряму (бл. 2500), до загального універсального видання "Велика українська енциклопедія". Наукове видання орієнтоване на викладачів, аспірантів, студентів, науковців, видавців, усіх, хто цікавиться науками про Землю та енциклопедистикою.
Keywords: термінологія; геологічні науки; природознавство; вища технічна освіта; геоінженерія