Аналіз впливу інновацій на конкурентоспроможність у важкому машинобудуванні - Данько, Тарас Володимирович; Костомарова, Ю. О.; Могилко, Олена Вікторівна; Троцко, А. С. (НТУ "ХПІ", 2008)
У статті розглянуті особливості конкуренції в галузі важкого машинобудування Проаналізовано вплив інновацій на конкурентоспроможність у важкому машинобудуванні.

The peculiarities of competition in the branch of machine building industryare examined in this article. The influence of innovations on the competitiveness in the machine building industry is analyzed.
Keywords: інновації; машинобудування; конкурентоспроможність