Проведення випробувань для визначення категорії аерозольного розпилювача - Набока, Сергій Андрійович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Штучні аерозолі знаходять широке застосування в багатьох областях людської діяльності: у хімічній, харчовій, парфумерно-косметичній, будівельній промисловості, медицині, сільському господарстві і т. д., що обумовлене їх високою ефективністю. Відомо, що збільшення поверхні речовини супроводжується збільшенням його активності.
Keywords: теплота згорання; розрахунковий метод; ефективність; активність; аерозоль; суміш розчинників