Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Теоретичні основи акустики" - Порошин, Сергій Михайлович; Усик, Вікторія Валеріївна (ФО-П Єфименко С. А., 2021)
Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни "Теоретичні основи акустики" для студентів усіх форм навчання за спеціальністю 123 "Комп'ютерна інженерія" підготовлені відповідно до робочої навчальної програми за дисципліною "Теоретичні основи акустики", яка вивчається студентами кафедри мультимедійних інформаційних технологій і систем.
Keywords: методичні вказівки; лабораторні роботи; звукове поле; звукові хвилі; голосовий апарат людини; формування звуків; акустичні властивості приміщення; променева теорія