Комплексний аналіз діяльності підприємства на основі методу моніторингу - Подольська, Ганна Леонідівна; Літвінова, Юлія Сергіївна (НТУ "ХПІ", 2012)
Актуальність наукового дослідження, результати якого наведено в даних тезах роботи, пояснюється істотними перетвореннями у сфері економічних відносин та швидкими змінами ринкової кон’юнктури, що викликало потребу у застосуванні керівниками та спеціалістами підприємств сучасних методів конкурентної боротьби з врахуванням специфічних умов, що склалися у теперішній час в Україні. Одним з таких ефективних методів є моніторинг процесів виробництва та збуту продукції вітчизняного виробництва.
Keywords: діагностика; прогнозування; актуалізація; регулювання