Арутюнян, Тетяна ВолодимирівнаБерезка, Тетяна ОлександрівнаДанилова, Людмила АндріївнаДосов, І. Б.2017-06-262017-06-262016Ресурсозаощаджуюча технологiя солоду / Т. В. Арутюнян [та ін.] // Інтегровані технології та енергозбереження. – 2016. – № 2. – С. 61-70.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/30345В ходе работы предложена ресурсосберегающая технология получения солода, позволяющая существенно снижать потери сухих веществ вследствие воздействия ингибиторов роста на зерна ячменя.As part of this research project, a resource-efficient method for malt production has been proposed. With growth inhibitors involved in the germination process, it allows significantly reduce the normal loss in the dry substance of the barley grains.ukполіфеноли хмелюзернометод солодорощенняферментуваннябіохімічні показникиРесурсозаощаджуюча технологiя солодуResource-efficient malting technologyArticle