Напівпровідникова електроніка. Частина 2 - Под'ячий, Юрій Іванович; Під'ячий, Гліб Юрійович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
В конспекті подано теоретичні відомості про основні керуючі елементи на-півпровідникової електроніки – транзистори і тиристори. Детально розглянуто структуру кристалів, принципи роботи елементів, їх характеристики і параметри. Рівень викладення матеріалу відповідає рівню першої частини конспекту лекцій з напівпровідникової електроніки. Зміст лекцій відповідає вимогам бакалаврату спеціальностей 105 – Прик-ладна фізика та наноматеріали, 172 – Електронні комунікації та радіотехніка з навчальних дисципліни "Напівпровідникова електроніка" і "Схемотехніка теле-комунікаційних пристроїв".
Keywords: конспект лекцій; уніполярні транзистори; біполярні транзистори; одноперехідні транзистори; тиристори; струм; електрична енергія