Вплив стратегії управління промисловою власністю на структуру капіталу корпорації - Бойко, Н. (НТУ "ХПІ", 2010)
В статті розглядається вплив стратегії управління промисловою власністю на структуру капіталу корпорації.

In article is considered influence to strategies of industrial property management on structure of the capital to corporations.
Keywords: капітал; структура; вартісний цикл; промислова власність; цінні папери; прибуток; поточна вартість; запозичення; власні кошти