Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи першого (бакалаврського) рівня - Шестопалов, Олексій Валерійович; Тихомирова, Тетяна Сергіївна; Новожилова, Тетяна Борисівна; Нечипоренко, Дмитро Ігорович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Підставою для розроблення методичних вказівок до виконання випускних кваліфікаційних робіт зі спеціальності G2 «Технології захисту навколишнього середовища» на кафедрі хімічної техніки та промислової екології Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» (НТУ «ХПІ») є стандарт НТУ «ХПІ» СТЗВО-ХПІ-2.01-2025 «Випускні кваліфікаційні роботи. Загальні вимоги до виконання» [1]. Цей стандарт встановлює загальні вимоги до структури та порядку підготовки, виконання та захисту кваліфікаційних робіт для першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти.
Keywords: методичні вказівки; зміст кваліфікаційних робіт; відомість документів; охорона праці; навколишнє середовище; довкілля; графічна частина кваліфікаційної роботи