Системний підхід у вирішенні питань охорони праці на підприємствах машинобудівного профілю - Євтушенко, Наталія Сергіївна; Чішко, Аліна Сергіївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019)
Розглядаються питання системного підхіду у вирішенні питаньохорони праці на підприємствах машинобудівного профілю.
Keywords: працівники; травматизм; збереження життя; раціональна організація праці