Проблеми комерціалізації інтелектуальної власності в Україні - Кобєлєва, Анна Валеріївна (ТОВ "Юридична компанія "Юрсервіс", 2023)
Комерціалізація об’єктів інтелектуальної власності та їх впровадження є актуальною проблемою подальшого економічного зростання національної економіки України. Від наявності науково-технічних розробок та об’єктів інтелектуальної власності залежить вирішення питань модернізації промисловості, нової індустріалізації, забезпечення інноваційного розвитку, розумного зростання.
Keywords: інтелектуальна власність; трансфер технологій; комерціалізація; ринок; споживачі; ціна